Sistemul de imprimare a hârtiei cu filigran oferă un spectru larg de aplicaţii oricând este necesară protejarea conţinutului articolului de papetărie împotriva falsificării, sau evidenţierea importanţei şi a valorii sale. Utilizarea hârtiei cu filigran vă asigură prestigiul, individualitatea, elementele propii de design, precum şi protecţia.

Filigranul poate fi folosit pentru securizarea documentelor şi a hârtiilor de valoare: diplome, certificate, acţiuni, autorizaţii, documente confidenţiale, acte notariale, acte originale, voucherelor şi foilor de parcurs, permise de parcare, bilete, tichete, formulare cu regim special, legilităţii de acces, abonamente.

Documentele protejate prin introducerea filigranului, vizibil în lumină alba (naturala), INDIVIDUALIZAT pentru fiecare client în parte, sunt imposibil de reprodus/falsificat prin scanare, listare sau copiere xerox. Filigranul se poate executa pe diferite tipuri de hârtie A4. Suntem singura firma din Romania care produce hartie cu filigran personalizat in masa hartiei, prin metode polimerice, fiind detinatorii Brevetului de Inventie nr. 122460 din 2007.

Prezenţa firelor vizibile la UV în textura hârtiei oferă un mare grad de securizare documentelor dumneavoastră. Hârtia cu fire vizibile la UV are 90 g/mp şi are o culoare galbuie.

Conform circularei trimise de Autoritatea Nationala pentru Protectia Personealor cu dizabilitati din cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice catre Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului privind obligatia de a utiliza legitimatiile pentru transport urban cu mijloacele de transport in comun de suprafata conform HG 268/2007, dorim a va aduce la cunostinta faptul ca suntem singura firma din Romania care producem hartie cu filigran personalizat in masa hartiei care sa respecte Instructiunile din 23/04/2007 publicate in Monitorul Oficial Partea I, Nr. 293 din 03/05/2007 privind legitimatia pentru transportul urban cu mijloace de transport in comun de suprafata pentru persoanele  cu handicap, care prevad ca aceasta trebuie sa cuprinda elemente de siguranta: legitimatia sa fie tiparita pe hartie de culoare alba, cu filigran reprezentand simbolul international al persoanei cu handicap in masa hartiei, distribuit in 4 randuri a cate 6 simboluri pozitionate la distante egale.

ASCENS va ofera urmatoarele produse:

1-timbru-sec

TIMBRU SEC

1-hartie-cu-filigran

HÂRTIE CU FILIGRAN

HOLOGRAME

HOLOGRAME