Sistemul de imprimare a hârtiei cu filigran oferă un spectru larg de aplicaţii oricând este necesară protejarea conţinutului articolului de papetărie împotriva falsificării, sau evidenţierea importanţei şi a valorii sale. Utilizarea hârtiei cu filigran vă asigură prestigiul, individualitatea, elementele propii de design, precum şi protecţia.

Filigranul poate fi folosit pentru securizarea documentelor şi a hârtiilor de valoare: diplome, certificate, acţiuni, autorizaţii, documente confidenţiale, acte notariale, acte originale, voucherelor şi foilor de parcurs, permise de parcare, bilete, tichete, formulare cu regim special, legilităţii de acces, abonamente.

Documentele protejate prin introducerea filigranului, vizibil în lumină alba (naturala), INDIVIDUALIZAT pentru fiecare client în parte, sunt imposibil de reprodus/falsificat prin scanare, listare sau copiere xerox. Filigranul se poate executa pe diferite tipuri de hârtie A4.

Suntem singura firma din Romania care produce hartie cu filigran personalizat in masa hartiei, prin metode polimerice, fiind detinatorii Brevetului de Inventie nr. 122460 din 2007.

ASCENS va ofera urmatoarele produse:

Timbru Sec
Hartie cu Filigran
Holograme

Contact rapid