Mi is az a hologram?

 A hologramok háromdimenziós képek vetülete egy kétdimenziós anyagra, amely lézeres technológiával tevődik át.

 

A hologramok felhasználási lehetőségei:

 A dokumentumok eredetiségének a biztosítása és az értékes okiratok hamisításának a kiszűrése, például: diplomák, oklevelek, bizonyítványok, engedélyek, bizalmas iratok, eredeti iratok, parkolási engedélyek, jegyek, bérletek, forma nyomtatványok, belépő engedélyek, utalványok, kártyák, hivatalos engedélyek, személyi igazolvány, stb.

A termékek biztosítása és hitelesítése: gyógyszerészeti termékek, gyógyhatású termékek, parfümök, kozmetikai szerek, ruhák és cipők eredetiségének biztosítása, sport termékek, játékok, órák, ékszerek, autó alkatrészek, borok, alkoholos italok, elektronikai cikkek, mobil telefonok és ezek alkatrészei, könyvek, magazinok, videó és audió kazetták, CD, DVD, software és hardware, üveg tárgyak, építő anyagok és bármilyen tárgy, amit hamisíthatnak.

 

A hologramok előnyei: 

 Vizuális hatás- a hologramok felkeltik a figyelmet és vonzák a tekintet. A vállalat logója, szimbóluma vagy a jelmondata könnyebben elér a vásárlókhoz, így a termékek könnyebben felismerhetőek és jobban megkülönböztethetőek a hasonló termékektől.

Biztosítás- a hologramokat lehetetlen reprodukálni vagy lemásolni. A hologramok használata csökkenti a hamisított termékek gyártását, ami a vállalat profitjának maximalizálásához vezethet.

Eredetiség- a vevők biztosak lehetnek abban, hogy eredeti terméket vásárolnak, amennyiben a hologramot a termék csomagolásán vagy címkéjén látják. A termékre helyezett hologramok biztosítják a termék hitelességét és eredetiségét.

Sorszámozottak is lehetnek a hologramok- a vállalkozó nyomon követheti a termékeit és ugyanekkor a kliens a termék eredetiségét is leellenőrízheti.

Titkosítás- a hologramok megakadályozzák a értékes csomagok engedély nélküli felbontását, leválasztás esetén megrongálódnak és nem lehet újra ragasztani őket.

Használatuk könnyű és egyszerű- kézileg és gépezet segítségével is könnyen felhelyezkedők.

Alacsony költségek- a hologramok biztosítják a legjobb ár-produktivitás viszonylatot.

Jobb képet alkot a cégről- egy jól megszerkesztett hologram felhívja magára a figyelmet a vevők részéről, de ugyanakkor a közreműködő partnerek számára is jobb benyomást kelt.